وبلاگ

شرایط واگذاری دستگاه خودپرداز شخصی | شرایط گرفتن عابر بانک

دستگاه خودپرداز شخصی

از دیرباز تمام افراد و در تمامی سنین، در گیر و دار و پیچ و خم های بانکی بودند و برای هر مورد نیاز به مراجعه به شعب بانک را داشته اند. در سال‌های اخیر استفاده از دستگاه خودپرداز شخصی توانسته است از حجم مراجعه به شعب بانکی را بکاهد و مردم برای کارهای متداول و روتین بانکی خود در شعبه های بانک معطل نشوند. ا

ین دستگاه ها در ورودی تمامی بانک های ایران وجود دارد و خوشبختانه با واگذاری دستگاه های خودپرداز به اشخاص حقیقی و اشخاصی که صاحبان مشاغل و حرف ها هستند نیز موجب افزایش حضور این دستگاه ها در سطح شهر شده است.

در واقع با واگذاری این خودپردازها به این مشاغل که کاملاً خوشنام و شهره هستند، توانسته است به موردی تبدیل شود که امروزه در جای جای معابر، کوچه و خیابان شاهد وجود دستگاه‌های خودپرداز باشید.

علاوه بر کوچه و خیابان ها و معابر نیز در تمامی فروشگاه‌های بزرگ، مراکز خرید، پاساژها، باشگاه ها، مراکز ورزشی و … نیز افراد و اشخاص حقیقی به خرید خودپرداز شخصی می پردازند.

با این کار علاوه بر اینکه مردم راحت تر می توانند نیازهای بانکی خود را تامین کنند، برای انجام کارهای روتین بانکی نیاز نخواهد بود که به شعب بانکی مراجعه کنند. از طرف دیگر صاحبان این خودپردازها در سود حاصل از هر تراکنش بانکی که توسط کاربران انجام میشود، با بانک سهیم خواهند شد.

درآمد خودپرداز شخصی

یکی از پرسش هایی که برای افرادی که به دریافت دستگاه خودپرداز شخصی از شعبات بانکی یا شرکت‌های تابع می پردازد، پیش می آید در مورد درآمد و  سود دستگاه عابر بانک شخصی که به این افراد تعلق میگیرد، می باشد.

افراد می بایست بدانند با توجه به نوع تراکنش، کارمزد های متفاوتی برای شعب بانک و همچنین صاحبان دستگاه خودپرداز وجود خواهد داشت. معمولاً این کارمزد بین بانک و صاحب خود پرداز تقسیم می‌گردد.

باتوجه به نوع تراکنش که از انواع برداشت وجه، انتقال وجه، اعلام ده گردش آخر کارت، پرداخت قبض، دریافت موجودی، کارت به کارت کردن و سایر درآمدهای حاصل از برداشت وجه نوعی کارمزد ثابت وجود دارد. تنها در مورد برداشت وجه دارای کارمزد متغیری خواهد بود که با توجه به فرمول زیر محاسبه می گردد:

مبلغ برداشتی× ۱.۱٪ × ۶۵٪

به عنوان مثال می توان گفت اگر مشتریان به طور کلی در طول یک روز ۱۵ میلیون تومان وجه نقد از دستگاه خودپرداز شخصی برداشت کنند، درامد دستگاه خودپرداز حاصل از برداشت برای شعب بانک و صاحب دستگاه به طور کلی سه میلیون تومان خواهد بود.

دستگاه خودپرداز شخصی

قیمت دستگاه خودپرداز شخصی

همانطور که پیشتر اشاره شد، برخی از اشخاص حقیقی که صاحبان مشاغل و حرفه هایی هستند و در این مشاغل کاملا خوشنام و شوهر هستند، می توانند برای خرید و نصب دستگاه خودپرداز به شعب بانکی یا شرکت‌های وابسته مراجعه کنند.

برای اینکه بدانید برای شروع کار و نصب دستگاه‌های خودپرداز نیاز به چه مقدار سرمایه ای دارید یا اینکه باید تمامی هزینه آن را به صورت نقدی پرداخت شود یا شرایط اقساط نیز برای خرید آن وجود دارد، در ادامه مطلب به آن پرداخته شده است.

افراد می توانند برای خرید دستگاه خودپرداز شخصی با توجه به برند و مدل دستگاهی که قصد خرید و نصب آن را در حوزه مشاغل خود دارند، نسبت به تعیین قیمت آن اقدام کند. به عنوان مثال معمولاً در فروشگاه ها، سالن های ورزشی و … و در واقع در مکان هایی که دارای وسعت زیادی هستند و معمولا و رفت و آمد نیز بسیار می باشد، معمولاً از انواع دستگاه خودپرداز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در این نوع مکان ها کمتر پیش می‌آید تا از دستگاه های دیواری مورد استفاده قرار گیرد، اما برای سوپرمارکت ها، مغازه ها و سایر مشاغل این چنینی معمولاً استفاده از دستگاه های خودپرداز دیواری توصیه می گردد. بدین ترتیب علاوه بر ثابت بودن در یک مکان، حفظ امنیت و ثبات آن به توسط صاحب خودپرداز، کنترل آن راحت تر خواهد بود.

  مزایا و معایب خرید خودپرداز شخصی چیست؟

از طرف دیگر علاوه بر قیمت تمام شده خود دستگاه با توجه به برند آن و وارداتی و تولید داخل بودن آن،  سایت سازی که مخصوصا برای دستگاه های خودپرداز دیواری یا ثابت شامل مخارجی می باشد.

از جمله این مخارج می‌توان به شیشه بری، کندن چاه، کندن دیوار، استفاده از مصالح گوناگون برای پر کردن دیوار و از طرف دیگر نصب دوربین، نصب سایه بان، سطل زباله و… تمامی قوانین و مقرراتی هستند که برای سایت سازی یک دستگاه خودپرداز مورد نیاز می باشد.

بنابراین برای آشنایی با انواع دستگاه خودپرداز شخصی، تجاری و … و آشنایی با بهترین مارک خودپرداز دستگاه خودپرداز هوشمند و معمولی که در ایران وجود دارد و آشنایی با تمامی موارد آن می توانید با شماره های شرکت تماس گرفته و علاوه بر مشاوره رایگان با کارشناسان خبره نسبت به تامین خرید و دریافت این دستگاه ها به صورت نقد و اقساط اقدام نمایید.

برای استعلام انلاین قیمت خودپرداز روی لینک کلیک کنید : قیمت دستگاه خودپرداز

خرید atm شخصی

خرید خودپرداز شخصی

خرید دستگاه خودپرداز شخصی نیاز به طی کردن مراحلی دارد که با انجام آنها می توانید نسبت به خرید و نصب آن اقدام کنید که در ادامه توضیحاتی در مورد آن خواهیم پرداخت.

  • اولین مرحله : قبل از خرید درمورد خودپردازها تحقیق کنید

مربوط به انجام تحقیقات زیاد در مورد بانک مورد نظر خود برای این دستگاه ها می باشد. چرا که برخی بانک‌ها دارای سود های پرداختی بیشتر و برخی دارای سود های پرداختی کمتری می باشند. بنابراین کارمزد تراکنش های خودپرداز در بانک های مختلف، می تواند متفاوت در نظر گرفته باشد که خود می تواند در تعیین درآمد نهایی شما تاثیر گذار باشد.

  • مرحله دوم : به دستگاه های خودپرداز دست دوم توجه کنید!

کیفیت قطعات آن، پشتیبانی و خدمات پس از فروش آن و از همه مهمتر قیمت تمام شده دستگاه اطلاعاتی کسب کنید. شما می توانید برای داشتن دستگاه خودپرداز شخصی با قیمتی متعادل تر و پایین تر از دستگاه های ریفر یا دستگاه های دست دوم نیز استفاده کنید.

این دستگاه ها تمام خاصیت ها و ویژگی های دستگاه های نو را دارند و ممکن است بنا به شرایط از جمله عدم تمایل صاحب حرفه یا مشاغل نسبت به ادامه همکاری با شرکت یا تمایل فرد دارنده دستگاه خودپرداز نسبت به تغییر کاربری این دستگاه ها تمایل به فروش آن داشته باشد. بنابراین شما می توانید با قیمتی پایین تر از این دستگاه ها را خریداری کنید.

دستگاه خودپرداز خارج از شعبه

  • مرحله سوم : هزینه‌های جانبی نصب دستگاه خودپرداز

دقت داشته باشید که قبل از خرید دستگاه خودپرداز شخصی و مورد سایر هزینه‌های جانبی نصب دستگاه خودپرداز نیز اطلاعاتی کسب کنید. چرا که اگر به خصوص شما قصد خرید دستگاه های خودپرداز دیواری را داشته باشید، برای نصب آن داخل دیوار نیاز به کندن دیوار، کندن چاه ارت و خرید لوازم از جمله پایه و سایبان، سطل زباله و … برای کامل کردن دستگاه خودپرداز خود خواهید داشت. بنابراین می بایست این هزینه ها را نیز به هزینه نهایی خرید دستگاه خودپرداز زمینه کنید.

  • مرحله چهارم : به قیمت دستگاه خودپرداز دقت کنید !

دقت داشته باشید هنگام خرید دستگاه خودپرداز آنها را بر اساس و ملاک قیمت آنها مورد نظر مورد مقایسه قرار ندهید. چرا که ممکن است بسیاری از دستگاه‌های خودپرداز؛ به خصوص دستگاههای ریفر دارای قیمت پایین تری نسبت به سایر دستگاههای هم برند خود باشند، اما به علت کیفیت پایین یا خرابی برخی از قطعات مهم و گران قیمت آن شما در واقع متحمل ضرر و زیان از این خرید دستگاه باشید.

در مرحله پنجم دقت داشته باشید اگر دستگاه خودپرداز خود را به صورت خرید از افراد حقیقی و غیر از شعبات بانک دارید، حتماً در مورد آنها تحقیق کنید و مشخصات دفتر شرکت مالکیت و تعداد مشتریان محصولات و افراد دیگری که از این نوع دستگاه خریداری کرده اند، داشته باشید.  پس از تحقیقات فراوان راجع به این افراد حقیقی یا حتی شرکت‌های ارائه دهنده دستگاه خودپرداز نسبت به خرید این دستگاه ها اقدام کنید.

خرید دستگاه خودپراز شخصی

شرایط خرید دستگاه خودپرداز

شرایط خرید اقساطی دستگاه خودپرداز معمولاً در دو حوزه شرایط محل نصب خودپرداز و مدارک مورد نیاز جهت گرفتن خودپرداز تقسیم می شود:

  سود دستگاه عابر بانک + نحوه کسب درامد از دستگاه خودپرداز

۱-شرایط محل نصب خودپرداز

دستگاه خودپرداز می بایست در محلی پر رفت و آمد نصب شود و همچنین محل در نظر گرفته شده برای نصب دستگاه خودپرداز، از لحاظ شبکه اینترنت کاملا بررسی شود و نیاز به اینترنت پرسرعت دارد.

محل نصب دستگاه خودپرداز می بایست در مکانی باشد که دسترسی به کابل های برق امکان پذیر باشد. برای نصب دستگاه خودپرداز می بایست امنیت محل و مکان قرارگیری نصب خودپرداز در نظر گرفته شود، برای جلوی دستگاه خودپرداز حفاظ مناسب در نظر گرفته شود.

امکان قرار دادن سایه بان بدون مختل کردن رفت و آمد عابرین وجود داشته باشد و در صورت امکان دستگاه خودپرداز و محل قرارگیری آن بیمه شود تا در صورت بروز مشکلاتی یا دزدی و سواستفاده از آن بتوان آن را پیگیری کرد.
جهت اشنایی با مناسب ترین محل قرار گیری عابربانک مقاله “بهترین مکان برای نصب خودپرداز” را مطالعه فرمایید.

۲-مدارک مورد نیاز خرید دستگاه خودپرداز

  • مدارک شناسایی از جمله کارت ملی و شناسنامه 
  • مدارک ملکی محل کار خود؛ مانند اجاره نامه یا سند
  • داشتن حساب در بانک مورد نظر یا افتتاح حساب در این بانک
  • دارا بودن سپرده ای در جهت تامین امنیت
  • تکمیل فرم های مربوط به بانک مرکزی و …
  • داشتن مدارکی در مورد جواز کسب، عدم سوء پیشینه و …
  • بستن قرارداد با بانک و داشتن قرارداد پشتیبانی با شرکت هایی که طرف قرارداد با بانک میباشند.

خودپرداز شخصی سالنی

مزایای دستگاه خودپرداز شخصی

  1. از مهمترین مزایا دستگاه خودپرداز شخصی می توان به کسب درآمد از مجموعه تراکنش هایی باشد که در طول روز افراد، کاربران و حتی خود صاحب شغل از این دستگاه استفاده می‌کند و منجر به دریافت سود و کارمزد درامد از هر یک از این تراکنش‌ها خواهد بود.
  2. با در نظر گرفتن مجموعه فعالیت هایی که کاربران در یک محله برای انجام تراکنش های بانکی دارند، صاحبان مشاغل می توانند به بررسی این رفتارها بپردازند و با در نظر گرفتن مجموع این رفتار ها بتوانند حتی شغل جدیدی را ایجاد کنند؛ به عنوان مثال اگر در یک دستگاه خودپرداز بیشترین تراکنش مربوط به خرید کارت شارژ به خرید و فروش در کنار درآمد حاصل از دستگاه خودپرداز بپردازند و به این ترتیب درآمد خود را دو چندان کنند.
  3. نصب دستگاه خودپرداز در کنار مشاغل و حرفه های گوناگون موجب کسب اعتبار و شغل و حرفه مورد نظر خواهد کرد. در واقع از آنجا که برای خرید و نصب دستگاههای خود پرداز نیاز به شهرت و خوشنام بودن صاحبان این مشاغل می باشد، لذا مردم می توانند با مشاهده این دستگاه خودپرداز در کنار مشاغل نسبت به اعتبار آنها اطمینان حاصل نمایند.
  4. با نصب دستگاه خودپرداز شخصی در محل شغل و حرفه شما می تواند موجب ایجاد تجارت ها و فکر های جدید گردد.
  5. برای افرادی که جز صاحبان مشاغل و حرفه های گوناگون محسوب نمیگردند، اما دارای سرمایه کافی برای خرید و نصب دستگاه خودپرداز هستند نیز می‌توانند با همکاری سایر صاحبان مشاغل نسبت به نصب دستگاه خودپرداز در این مکان ها اقدام کنند.  با رضایت طرفین سود این دستگاه را بین یکدیگر تقسیم نمایند یا می‌توانند قسمتی از آن محل را برای نصب خودپرداز اجاره نمایند.

معایب دستگاه عابربانک شخصی

 معمولا دستگاه خودپرداز شخصی دارای معایب و عوارض خاصی نمی باشد و تنها ریسک آن عدم ایمن بودن؛ به خصوص در مکان هایی که خلوت می باشند، است. بنابراین یکی از شروطی که شعب بانکی یا سایر شرکت‌های ارائهبان م دهنده دستگاه خودپرداز هنگام نصب خودپرداز از صاحشاغل و حرفه ها درخواست می کنند، منوط به داشتن امنیت کافی در اطراف دستگاه خودپرداز می باشد.

به این ترتیب سارقین نمی توانند از این دستگاه‌های خودپرداز سرقت کنند و آنها آسیب وارد کنند. از طرف دیگر هم ممکن است اگر دستگاه ها در جای خلوت و کم رفت و آمدی نصب شود، هنگام استفاده کاربران از این دستگاه مورد حمله سوء استفاده گران و دزدان قرار بگیرد که خود می تواند موجب بدنامی این دستگاه خودپرداز کردند که افراد به ان مراجعه نکنند.

از دیگر معایب دستگاه خودپرداز عدم توجه به محل قرارگیری دستگاه خودپرداز و قرار دادن آن در محل‌های کم رفت و آمد یا بدون عابر پیاده می باشد، بنابراین هیچ سودی برای دستگاه نصیب نخواهد شد.

خرید دستگاه atm شخصی

سود عابر بانک شخصی چقدر است؟

معمولا سود خودپرداز شخصی در دستگاههای خودپرداز با توجه به تراکنش های مختلف متفاوت می باشد. بیشترین سود مربوط به پرداخت وجه می باشد که نسبت به سایر تراکنش ها بیشتر می باشد و سود بیشتری را نیز خواهد داشت. شما می توانید خرید دستگاه خودپرداز و نصب آن را در محل مورد نظر خود را به عنوان یک سرمایه گذاری محسوب کنید.

  بهترین مکان برای نصب خودپرداز | نصب عابر بانک در مغازه

از مزایای این نوع سرمایه گذاری نسبت به سرمایه گذاری در بورس و موارد مشابه آن است که ریسک پذیر نیست و شما می توانید با استفاده از سرمایه گذاری بر روی دستگاه خودپرداز و نصب آن در محل کار و زندگی خود بتوانید سود سرشاری را به جیب خود واریز کنید. از طرف دیگر معمولاً سود برای انواع تراکنش ها صاحبان دستگاه با شعب بانک یا اپراتورهای دستگاه خودپرداز بصورت سهمی می باشند.

معمولاً برای پرداخت از طریق دستگاه خودپرداز ۶۰ درصد سود این تراکنش به صاحب دستگاه انتقال می‌یابد. بنابراین اگر بتوانید دستگاه خودپرداز خود را در محلی شلوغ و پر رفت و آمد نصب کنید، این میزان درآمد شما که حاصل از تراکنش های بانکی می باشد، بیشتر خواهد شد‌.

از طرف دیگر اگر برخی از مشاغل مانند سوپر مارکت ها، فروشگاه ها، شهربازی ها و … بتوانند از دستگاه خودپرداز در سالن های این مکان ها مورد استفاده قرار دهند، علاوه بر سودآوری از تراکنش های این دستگاه ها می توانند موجب جذب مشتریان بیشتری به محل کار خود شوند.

چرا که بسیاری از افراد تنها برای انجام تراکنش های بانکی به این مراکز مراجعه می‌کنند و ممکن است هنگام مراجعه به این مراکز مشغول خرید شوند و از خدمات این مراکز نیز استفاده کنند.

بنابراین می‌توان گفت صاحبان این نوع مشاغل می توانند با نصب دستگاه خودپرداز با یک تیر دو نشان بزنند. بانک مرکزی پرداخت سود حاصل از تراکنش ها را به حساب صاحبان رسانه ها به صورت ماهیانه انجام می دهد.

برای تراکنش های نقدی که سود آن حاصل ۶۰ درصد هر تراکنش نقدی می باشد و برای تراکنش های غیرنقدی با توجه به نوع تراکنش میزان صورت هر کدام از تراکنش ها متفاوت خواهد بود و یا ممکن است جمع تعداد تراکنش ها منجر به محاسبه سود گردد.

دستگاه خودپرداز برای اشخاص حقوقی

کارمزد خودپرداز شخصی چقدر است؟

 محاسبه کارمزد خودپرداز شخصی مربوط به تراکنش های شتابی میباشد. منظور از تراکنش شتابی کارتهایی غیر از بانکی که دستگاه خودپرداز به آن متصل است، می باشد. به عنوان مثال اگر دستگاه خودپرداز به بانک ملی متصل باشد، اگر فردی با کارت دستگاه بانک ملت به انجام تراکنش در آن دستگاه بپردازد، شامل کارمزد می شود.

در غیر این صورت هیچ تراکنشی کارمزدی نخواهد داشت. پر کاربردترین نوع تراکنش ها شامل برداشت وجه، انتقال وجه، پرداخت قبض یا خرید شارژ و مانده حساب می باشد که هر کدام از این تراکنش‌ها با توجه به نوع کارتی که کاربر از آن استفاده می‌کند، بین بانک پذیرنده دستگاه و صاحب آن دارای کارمزد متفاوت می باشد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

  • برداشت وجه

 اگر نوع کارت شامل تمامی کارت های شتاب به غیر از بانک پذیرنده باشد، شامل ۶۰ درصد برای صاحب دستگاه و ۴۰ درصد برای شعبه بانک می باشد.

  • انتقال وجه

اگر کارت کاربر از انواع کارتهای شتاب می باشد، کارمزد آن برای صاحب دستگاه ۱۸۰ تومان و برای بانک پذیرنده ۱۲۰ تومان خواهد بود.

  • پرداخت قبض یا خرید شارژ

این نوع تراکنش برای تمامی کارت ها اعم از عضو شتاب یا غیر آن، شامل ۹۰ تومان برای صاحب دستگاه و ۶۰ تومان کارمزد برای بانک خواهد بود.

  • مانده حساب

این نوع تراکنش نیز برای تمامی کارت های شتاب به غیر از بانک پذیرنده، شامل ۳۰ تومان کارمزد برای صاحب دستگاه و ۲۰ تومان کارمزد برای بانک پذیرنده خواهد بود.

نکته: دقت داشته باشید که ممکن است هر سال یا هر چند سال یکبار مبلغ این کارمزدها از طرف بانک مرکزی تغییر کند.

خلاصه مطلب همه چیز درمورد دستگاه عابر بانک شخصی  !

افرادی که به خرید دستگاه خودپرداز شخصی اقدام می‌کنند، نیاز به دانستن مواردی در مورد چگونگی ثبت نام برای خرید این دستگاه، میزان کارمزد و درآمد دستگاه خودپرداز و قوانین و مواردی که برای نصب دستگاه خودپرداز مورد نیاز است، داشته باشند. در این مقاله سعی شد در مورد تمامی این موارد به اختصار برای علاقه مندان توضیح داده شود.

3.8/5 - (95 امتیاز)
بازگشت به لیست

۱۵ نظر در “شرایط واگذاری دستگاه خودپرداز شخصی | شرایط گرفتن عابر بانک

  1. محرمعلی گفت:

    باعرض خسته نباشیدخدمت تمامی پرسنل تهران خوپردازبسیارپرمحتوا وعالی ممنون بسیار مطالب واضح وگویا هستند سپاس

  2. محرمعلی گفت:

    سلام عرض خسته نباشید ازدید بنده مطالب بسیار واضح وگویا هست و سوال دراین حوزه رو برای ادمین که درپی فعالیت کسب.وکاردرامدهستن رواسان ساخته سپاس ازشما

    1. admin گفت:

      سلام و ارادت. نظر لطف شماست ممنون از شما دوست عزیز

  3. نادرحاتمی گفت:

    مطالب بسیارمفیدوآموزنده ای داشت.وتصورمیکنم اگرطرح همکاری بابانکهای زیرنظردولت باشدمفیدترخواهدبودوتمایل به همکاری درمحل شغلم دارم.بینهایت ممنون

    1. admin گفت:

      سپاس از پیام پر مهر شما؛
      خدمات خودپرداز های خارج از بانک همگی با نظارت دولت ایران می باشد و قراداد اصلی با بانک مورد انتخاب بسته خواهد شد. در خدمت شما هستیم

  4. حلاج گفت:

    عالی.ممنون

    1. admin گفت:

      ممنون که مارو دنبال میکنید

  5. حلاج گفت:

    تشکرازشما

    1. admin گفت:

      درود بر شما دوست عزیز

  6. علی قاسمی گفت:

    سلام روز بخیر
    شرایط روشن و واضح می باشد ولیکن سوال من این است که برای یک مجتمع ۱۲۶ واحدی چگونه میتوان باتوجه به اینکه دستگاه باید در قسمت مشاعات نصب کرد .
    امکان پذیر خواد بود . با تشکر قاسمی

  7. حسن رضائی گفت:

    با سلام
    آیا امکان اینکه دستگاه از شما و مکان از ما باشه ؛ وجود دارد؟
    ۰۹۱۲۷۵۸۸۱۰۷

    1. admin گفت:

      سلام لطفا با شرکت تماس بگیرید تا کارشناس ها شما رو راهنمایی کنن
      خانم صفری(کارگزار) : ۰۹۹۰۹۰۴۴۰۶۴

  8. علی گفت:

    بسیار عالی
    با توضیحات کامل و قلم‌زیبا

    1. admin گفت:

      سلام علی جان
      ممنون از نظر شما

  9. زهرا گفت:

    شرکت ما دستگاه خودپرداز تهیه کرده.و کارهامون خیلی راحت تر انجام میشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *